Veel gestelde vragen

Hoe werkt het bestellen van de thee?
Je stelt zelf je eigen thee samen door alle 4 de stappen te doorlopen. Je begint met een basis thee, daar voeg je alle smaken aan toe die je lekker vindt, dan kies je een verpakking en uiteindelijk vul je een naam in voor jouw blend. Hier lees je wat er daarna met je bestelling gebeurd.

Wat voor soorten thee zijn er?
Hier vind je meer informatie over alle smaken en de thee soorten die wij gebruiken.

Hoe zet ik een goed kopje thee?
Je hebt ongeveer 2 gram thee per kop thee nodig. Je krijgt de lekkerste kop thee als je eerst je theeblend in een theeglas of theepot hangt en daarna het hete water erop schenkt. Hou rekening met het soort thee. Een zwarte thee kan je prima zetten met (bijna) kokend water maar een groene thee gaat hierdoor bitter smaken. Op onze verpakkingen zetten wij altijd een zetadvies waar we ook de water temperatuur in meenemen.

Kan ik jullie thee ook in de winkel kopen?
Onze kant en klare theeblends zijn ook bij Versboerderij Daalwiek in het mooie Geesteren (gld) te koop. Heb jij een winkel en ben je geïnteresseerd om ook onze heerlijke thee te gaan verkopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, via de mail info@theebrouwerij.nl of telefonisch 06-20776232

Waarom moet ik thee van de Theebrouwerij kopen?
Uiteraard moet je helemaal niets! Maar eerlijk is eerlijk we zouden het helemaal geweldig vinden wanneer jij de theebrouwer in jezelf ontdekt. Zelf vinden we het een verrijking en dat kopje thee smaakt net even lekkerder.  Dat je hierdoor een stuk bewuster en gezonder gaat leven is natuurlijk mooi meegenomen.

Wat zijn de verzendkosten?
De brievenbuszakjes worden per brievenbuspost verzonden, de verzendkosten bedragen €3,75 per zakje.

De  cadeau blikken worden verzonden met DHL. De verzendkosten zijn €5,75 per pakket.

Zijn de prijzen inclusief btw?
Ja, alle prijzen in de brouwerij zijn inclusief btw. In het winkelwagen overzicht zie je hoeveel btw je betaald over je bestelling.

Wanneer heb ik mijn pakket in huis?
Levering geschiedt binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden.

Mag ik de thee retourneren?
Dit is helaas niet mogelijk. De thee is een voor jou op maat gemaakt product, dat wij niet terug kunnen nemen.

Kan ik mijn pakket als cadeau versturen?
Natuurlijk kan dat! Wij pakken het pakket graag feestelijk voor je in voor € 0,50. Vul tijdens het bestelproces de boodschap in die je op het cadeaukaartje wilt zetten. Bij de verzendmethodes kies je de optie verzenden in cadeauverpakking. Wil je het pakket naar een ander afleveradres sturen, zodat diegene het cadeautje thuis ontvangt, vul dan een ander afleveradres in.

Wat zijn de betaalmethoden bij Theebrouwerij?
Bij Theebrouwerij betaal je met Ideal. Bestel je via WhatsApp (via 06-20776232) dan betaal je via een betaalverzoek.

Levert Theebrouwerij ook aan bedrijven?
Wij maken thee op maat! Maar wij kunnen ook thee in bulk maken. Als bedankje na een babyshower of bruiloft, als relatiegeschenk of als kerstcadeau. De thee wordt op maat gemaakt met een zelf gekozen naam erop! Zet het logo van je bedrijf er op, een leuke boodschap of de naam van het bruidspaar. Heb je zelf een briljant idee voor een label of specifieke wensen? We kunnen het label geheel naar wens aanpassen.

Hoe kan ik contact opnemen met Theebrouwerij?
Je kunt contact opnemen via info@theebrouwerij.nl of door een reactie achter te laten via het contactformulier.