Klantenservice

Verzenden en levering

Verzendkosten

Alle producten worden per pakketpost met DHL verstuurd, voor levering binnen Nederland is het tarief maximaal € 5.75 per pakket.

Producten die door de brievenbus kunnen, worden per brievenbuspost verzonden, hiervoor is het tarief €3,95

Bestellingen boven de € 50.00 worden gratis verzonden.

Verzenden naar overige landen is mogelijk, mail naar info@theebrouwerij.nl voor tariefinformatie.

Levertijden

Levering geschiedt binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden. Wil je toch een spoed bestelling doen? Neem dan even contact op via info@theebrouwerij.nl of middels het contactformulier.

Verpakkingen

Theebrouwerij hergebruikt zoveel mogelijk de verpakkingen. Om zo duurzaam mogelijk te leveren wordt gebruik gemaakt van de dozen van de leveranciers. De breekbare producten worden zorgvuldig verpakt.

Retourneren

Ben je niet tevreden over de geleverde artikelen? Of mankeert er iets aan het product? Dan heb je de mogelijkheid om je artikelen te retourneren. De thee kan helaas niet worden geretourneerd.

Alle producten kunnen binnen 7 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. De artikelen moeten in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.

Retourzendingen kun je voldoende gefrankeerd verzenden naar:

Theebrouwerij

Griemerweg 9

7274 DG GEESTEREN gld.

Theebrouwerij accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Kosten en risico’s van de retourzending komen voor rekening van de koper. Zodra de retourzending door Theebrouwerij is ontvangen zal het restitutiebedrag uiterlijk binnen 30 dagen na de retournering worden terugbetaald.

Betalen

Bij Theebrouwerij betaal je via Ideal. Tijdens het betalingsproces wordt je omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Hier moet je vervolgens je bank kiezen om via internetbankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven.

Waarom IDeal?

 • Ideal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met Ideal kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Je kan Ideal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO (incl. Fortis bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio en Triodos Bank.
 • Ideal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de Ideal betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Bestellen

Hier wordt kort het bestelproces geschetst:

 • Kies je product en voeg deze toe aan je Winkelwagen.
 • Om je bestelling definitief te plaatsen dien je op “afrekenen” te klikken en te betalen via Ideal. Vul de gegevens in en klik op volgende.
 • Je hoeft geen account aan te maken voor je bestelling. Door middel van cookies onthoudt je pc de gegevens voor de volgende keer.
 • Na je betaling afgerond te hebben ontvang je een order bevestiging van Theebrouwerij.
 • Na ontvangst van de betaling zal je bestelling binnen 5 werkdagen worden bezorgd.

Cadeau service

Is je pakket een cadeautje? Wij pakken het pakket graag feestelijk voor je in voor € 0,50. Vul tijdens het bestelproces de boodschap in die je op het cadeau kaartje wilt zetten. Bij de verzendmethodes kies je de optie verzenden in cadeauverpakking. Wil je het pakket direct naar de ontvanger sturen? Dan vul je een ander afleveradres in.

Privacy

Theebrouwerij zal zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en zal deze niet delen met derden. Als je meer wilt lezen hoe wij omgaan met jouw privacy, lees dan onze privacy policy.

Comments are closed.

 • Betalen & Verzenden

  Klik hier voor meer informatie over iDeal en de verzending.

  iDeal PostNL